js-9.jpg

Over Ilse

Planning
Administratie
Facturatie

Even voorstellen

Mijn naam is Ilse Bijl-Pickkers, getrouwd en moeder van twee tieners.
Alweer bijna 4 jaar geleden zijn wij neergestreken in het prachtige Wouw en wonen daar met veel plezier. We gaan er graag op uit om te mountainbiken of een boswandeling te maken. Ook ben ik veel te vinden in de (moes)tuin waar we van alles verbouwen.

Toen Hanne mij vroeg om bij haar in de praktijk te komen werken, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik werk met veel plezier voor Hanne en haar collega's. Er hangt altijd een gezellige en warme sfeer in de praktijken in Nispen en Wouwse Plantage. Door onder andere mijn werkervaring op administratief gebied (o.a. in de uitzendbranche) past deze baan erg goed bij mij. De combinatie van contact met de klanten, dingen regelen en het zorgvuldig doen van van de planning en administatie geeft mij een fijne uitdaging en is dit dus echt een baan die bij mij past.

Bij Fysiotherapie Nispen & Wouwse Plantage ben ik het eerste aanspreekpunt voor U. Op maandag t/m vrijdag van 9:00 – 12:00, ben ik bereikbaar voor het maken of wijzigen van uw afspraken en voor alle andere vragen. Bij het maken van een afspraak of voor een vraag, help ik u per mail, via whatsapp of telefonisch.

Tot ziens bij Fysiotherapie Nispen & Wouwse Plantage!

bg
Heb je nog vragen of wil je meer weten?
img_20230516_114457.jpg

Hanne helpt je graag verder!
Neem vandaag nog contact op:

Contact opnemen