Klanttevredenheid & Kwaliteit

Elke dag doen wij ons uiterste best om om iedereen die voor onze praktijk kiest, zo goed en snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij ook van u leren! Daarom vragen wij actief na hoe u en andere mensen onze behandeling ervaren.

Wij hechten dus veel waarde aan uw mening. Bent u tevreden of juist niet? We horen het graag.

shutterstock_2244678759_medium[1].jpg

Ervaringen en beoordelingen via QDNA en ZorgkaartNederland

Dataverzameling ter verbetering van kwaliteit en onderzoek

Wij vragen u bij uw aanmelding uw toestemming om enkele gegevens over u
en uw behandeling op te nemen in de Landelijke Database Fysiotherapie (LDF). De LDF is een initiatief
van de beroepsgroep van fysiotherapeuten, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie
(KNGF) ook het Chronisch ZorgNet maakt hiervan gebruik. In de LDF worden geanonimiseerde behandelgegevens (data) verzameld. Deze gegevens worden gebruikt voor kwaliteitsborging, beleidsontwikkeling en wetenschappelijk onderzoek. Zo werken wij aan het verbeteren van de fysiotherapeutische zorg. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de informatie vanuit het KNGF en Chronisch ZorgNet.

Klachtenregeling

Mocht u ondanks al onze inspanningen toch een klacht hebben dan vragen wij deze klacht eerst bij ons in de praktijk te uiten. Wij nemen uw klacht serieus en zullen uw opmerkingen gebruiken om onze dienstverlening te optimaliseren. U kunt uw eventuele klacht per email direct melden bij de praktijkhouder via: praktijkmanager@fysiowouwseplantage.nl of u maakt via de administratie een afspraak met de praktijkhouder Hanne van der Veeken-Knoops. Geef hierbij aan dat het gaat om het bespreken van een klacht.

De praktijk is aangesloten bij de klachtenregeling van het KNGF. Indien we er samen niet uit komen kunt u zich wenden tot de klachtenregeling van het KNGF.