collageteamfysio.jpg

Ons team van specialisten

Wij helpen u graag de kwaliteit van bewegen en functioneren te verbeteren of op peil te houden.

Onze praktijk bestaat uit een enthousiast team van fysiotherapeuten, ieder met zijn eigen specialisaties, die u op een open en professionele manier behandelen en begeleiden.
De betrokkenheid bij u als patiënt staat voorop.

Onze praktijk kenmerkt zich door de actieve manier van behandelen. Naast individuele behandeling begeleiden wij u vaak met trainingsprogramma’s om zo uw fysieke belastbaarheid te verbeteren. Eigen verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij uw herstel is van belang.

Wat beweegt ons?

Wij zetten ons in voor onderbouwde zorg gericht op de beste uitkomsten voor u. Dat verschil merkt u. Ons team is continu in ontwikkeling. Fysiotherapeuten, manueel therapeuten en meer, ontwikkelen zich door opleiding en kennisuitwisseling. Door overlegstructuren in de praktijk staan therapeuten continu in verbinding met elkaar om zo uw behandeltraject te optimaliseren.

Kwaliteit in zorg, dienstverlening en organisatie staat centraal in ons team. Ons kwaliteitsteam werkt aan vernieuwing van zorg en evalueert onze zorgverlening continu. Een levendige organisatie die staat voor persoonsgerichte paramedische zorg die het verschil maakt in vitaliteit. Dat is waar wij voor staan.